On the road again !

Strand

Gisteren toen we de gordijnen van onze kamer open trokken konden we constaterendat er geen wolkje aande hemel was en dat er geen zuchtje wind stond.
Ideaal strandweer dus. Het strand in aan de andere kant van de weg waaraan ook het hotelligt, kwestie van de ligstoelen uit de auto halen en de weg oversteken.
Aldus geschiedde, maar bij de opgang van het strand werden we onaangenaam verrast. Er was een bord geplaatstmet daarop ook in het Engels de mededeling dat zwemmen verboden was, er was een ambtelijk schrijven bij geplaatst van de gemeente Sainte Maxime wat het nog indrukwekkender maakte. We hebben geprobeerd de brief te ontleden maar zijn daarin niet geslaagd. Het viel ons wel op dat niemand zich iets van het verbod aantrok. Ten lange leste hebben we een Franse dame aangesproken die de Engelse taal redelijk beheerste, zij liet ons weten dat het bord was geplaatst i.v.m. de storm die gisteren had geblazen.
Het had gelukkig niets van doen met het coronavirus, iets waar wij aan dachten.
Even later werd hetbord door iemand van de gemeente verwijderd.
We hebben heerlijk kunnen zwemmen en snorkelen, al was het water door de storm nog wel wat "mistig" toch hebben we een enkele vis kunnen waarnemen.

Reacties

Reacties

Yvonne

Geniet er maar weer lekker van saampjes.

Ria en Emile

Weer genieten van jullie tijd in Frankrijk groetjes Emile en Ria

Ilse

ik zie het helemaal voor me, lekker genieten daar!

addy

Hoe lang blijven jullie aan het strand van de Middellandse zee?
Gaan jullie nog andere plekken bezoeken?

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!